Рома преговаря с Челси за Малуда
Рома преговаря с Челси за Малуда / netinfo
Рома преговаря с Челси за подписа на Флоран Малуда, информират медиите в Италия.

Футболистът пристигна на „Стамфорд Бридж” едва миналото лято, от Лион срещу 20 милиона евро, но се представи крайно разочароващо със синия екип през изминалата кампания.

Според последните спекулации от Острова, Малуда не попада в сметките на новия мениджър на Челси Луиш Фелипе Сколари, и ще получи картбланш да напусне тима, ако има такава възможност.

Рома от своя страна, не успява до този момент да си осигури услугите на качествен състезател през трансферния прозорец, а вчера капитанът на „вълците” Франческо Тоти заяви, че клубът трябва да привлече поне още двама много класни състезатели, ако иска да се пребори с конкуренцията за челните места в Серия А.

Един от футболистите, които трябва да акостират при Рома, според Принца на Рим е Жулио Баптища (Реал Мадрид). Според „Corriere dello Sport”, „вълците” преговарят и за Малуда. Последният трябва да се превърне в заместник на бразилеца Амантино Мансини, който премина в Интер.

Италианското издание твърди, че столичани искат Малуда първоначално под наем, с опцията да подпишат постоянен договор с него след един сезон. Разговорите между италианския клуб и Челси вече текат.