Нифлор напусна лагера на Литекс
Нифлор напусна лагера на Литекс / netinfo

Французинът Вилфред Нифлор напусна днес лагера на Литекс. Неотложни лични ангажименти принудиха нападателят да се прибере в родината си. Нифлор получи разрешение за това от наставника си Станимир Стоилов и по обед бе откаран на летището в Амстердам. Голмайсторът обаче ще се прибере за първата тренировка на „оранжевите” на българска земя в понеделник.

Тази сутрин играчите на ловешкия клуб направиха една тренировка на терените на хотел “Golden Tulip”. В заниманието не участваха всички футболисти, а тези които не играха или се появиха на терена за кратко в контролата с Цволе вчера спечелена с 1:0. Останалите имаха възстановяване в спа центъра на хотела. Заниманието отново включваше основно отработване на тактически задачи. Радостната вест за треньорския щаб е, че няма контузени след спаринга с холандския тим. Петър Занев, който до този момент тренираше отделно от съотборниците си, тази сутрин се подготвяше с основната група.

Бразилецът Уелингтом пък почерпи своите съотборници на обяда след тренировката. Атрактивният халф днес навърши 23 години и се отчете с няколко кутии луксозни шоколадови бонбони пред играчите.

Утре Литекс тренира сутринта, след което играе последната си контрола – от 20 часа с Макаби Петах Тиква. На следващия ден „оранжевите” се прибират в България.