Мангуалде: ЦСКА трябва да реши за мен до часове
Мангуалде: ЦСКА трябва да реши за мен до часове / Снимка: Ники Александров, Холандия
Намиращият се на проби в ЦСКА португалски защитник Рикардо Дуарте – Мангуалде, заяви, че очаква до часове от ръководството на „червените” да му съобщят дали ще подпише контракт с отбора.

Мангуалде игра през второто полувреме на спечелената убедително от българския шампион проверка срещу холандския Камбуур с 4:1. Специално за Гонг, той заяви, че реално пробният период за него е завършил и чака последната дума на щаба на ЦСКА.

„Чакам какво ще кажат шефовете. Иначе тук е добре, разбирам се с момчетата, приеха ме повече от радушно. От значение е и фактът, че има един португалец, няколко бразилци, както и един от треньорите, които говорят моя език. Аз имам договор за още една година с Пасош де Ферейра, освен това имам и предложения от други отбори, единият от които ще участва в европейските клубни турнири” – сподели Мангуалде.

„Знам за проблема с ЦСКА и че тимът няма да играе тази година в Европа, но това не е проблем за мен. Миналата година вече играх с Пасош за евротурнирите” – заяви Рикардо Дуарте.