Локо Сф подаде жалба срещу Баничката заради дузпата
Локо Сф подаде жалба срещу Баничката заради дузпата / netinfo
Локомотив Сф подаде жалба срещу съдията Цветан Георгиев – Малката Баничка, който ръководи мача на железничарите с Вихрен. На видеозаписите отчетливо се вижда как в 89-та минута защитникът на санданчани Танко Дяков скача и избива с ръка топката в наказателното поле на своя отбор. Реферът обаче си затвори очите и не отсъди нищо.

Това предизвика масови протести от страна на локомотивци, които дълго време се обясняваха с Георгиев след мача.

Коментарите обаче продължиха и днес на възстановителната тренировка. „Срещу Локо Сф се води кампания от всички посоки от началото на пролетния полусезон всячески се опитват да ни изкарат съдийски отбор, а фактите говорят съвсем друго. Освен за неотсъдената вчера дузпа не ни дадоха чиста за игра с ръка и срещу Ботев Пд, а съдиите всячески гледат да не ни дават фаулове в близост до наказателното поле, защото знаят, че Марчо Дафчев ги вкара. За съжаление в България е така. Понеже ние сме коректни и си мълчахме досега ни режат отвсякъде”, коментираха всички в отбора.

За пресилен жълт картон в мача срещу Вихрен Иван Пасков ще пропусне двубоя с Литекс, тъй като е натрупал пет официални предупреждения. С това проблемите на Стефан Грозданов в защита се увеличават с още един.