Хичо благодарен на Стоилов за награда
Хичо благодарен на Стоилов за награда / netinfo
Крилото на Левски Николай Димитров благодари на Станимир Стоилов минути, след като получи наградата за Най-добър млад български футболист в България. Самият наставник присъства на награждаването и бе в тройката сред треньорите.

„Преди церемонията се видях със Станимир Стоилов. Говорихме си общи неща, кой какво ще прави по нататък. Той е човекът, виновен в добрия смисъл на думата, да съм това, което съм на този етап”, призна Димитров.

„Първите ми впечатления от Вили Вуцов са много добри. Аз не съм човекът, който трябва да го коментира, а и го познавам от три дни. Момчетата, които са работили с него ми казват само хубави неща”, сподели за Гонг талантливият футболист на Левски.

Димитров е едно от най-коментираните имена на трансферния пазар. Както Гонг вече съобщи, националът е наблюдаван от Стяуа, Леверкузен, Нюрнберг и Съндърланд. „Това, което знам е свързано със Стяуа, защото ми се обадиха румънски журналисти и мениджъри. Нищо повече не знам, а и аз си имам мениджъри, които ако има нещо по-сериозно, ще ми кажат. В момента изобщо не мисля за това. Имам още един мач срещу Славия, а после искам да си почина. Да се абстрахирам от футбола, ако е възможно. През зимата не успях да си отпочина, защото ходих в Англия на проби”, продължи преминалият проби в Арсенал Ники Димитров.

„Най-лошото в тази церемония беше, че аз взех единствената купа, която Левски спечели през тази година. Надявам се догодина да е много по-различно”, отбеляза нападателят на сините.

„Надявам се да привлечем Гошо Христов. Той е страхотен играч и за всеки е удоволствие да играе с такъв нападател. Шегувахме се с него, заради евентуалния му трансфер в Левски. Той още не знае къде ще продължи да играе”, отбеляза Димитров, който беше неотлъчно до Георги Христов по време на церемонията.