Хайдук Кула: Предложиха ни 700 хиляди евро, за да паднем от ЦСКА
Хайдук Кула: Предложиха ни 700 хиляди евро, за да паднем от ЦСКА / netinfo
Босът на сръбския Хайдук Кула Никола Джомба твърди, че са му били предложени 700 хиляди евро, за да загуби мача с ЦСКА и армейците да продължат напред в турнира за Купата на УЕФА, гръмнаха сръбските медии.

Преди повече от година ЦСКА отстрани драматично сръбския тим във втория квалификационен кръг след 0:0 в България и 1:1 след продължения на реванша в Белград.

Генералният спонсор на Хайдук Кула заяви в интервю пред местните медии: „Всички знаят, че ние играем почтено. Цяла Европа знае, че ни бяха предложени 700000 евро, за да пуснем на българския ЦСКА, с които миналата година играхме в квалификациите за Купата на УЕФА. Това ни обиди. Няма сума, заради която да продадем мач.”

В първия мач на Българска армия двата отбора завършиха 0:0, а във втория ЦСКА стигна до равенството в продълженията, след като бе инкасирал едно попадение в 99-та минута, а в 119-та Александър Тунчев вкара, което класира армейците напред, заради гол на чужд терен. В следващия кръг ЦСКА отпадна от Бешикташ. Тогава ЦСКА бе воден от Пламен Марков, а собственик на тима все още бе Васил Божков.