Галена: Волейболистите не стават за сваляне
Галена: Волейболистите не стават за сваляне / netinfo
Много често истинските любители на красотата в България могат да се порадват на атрактивните дамски лица в залите по волейбол. Едно най-симпатичните лица е това на

Мис България Вселена 2005 Галена Димова, която днес стана свидетел на победата на волейболния ЦСКА над Пирин. Секс бомба на годината и Мис Съмър Интернешенъл 2007 е известен модел у нас. В любопитно интервю за Гонг, Галена разкри, че към този спорт е била запалена от своята приятелка Лили, която е годеница на Стоян Самунев от ЛукОйл, въпреки че е спортувала лека атлетика и в частност скок на височина.

„На волейбол ходя много често, заедно с моята приятелка Лили, за да гледаме нейната половинка – Стоян Самунев и ЛукОйл, както и Теодор Салпаров, който играе в ЦСКА.

Наистина ми доставя удоволствие. Не съм очаквала, че може да има такава публика във волейболната зала, мислех, че това се случва само във футбола”, сподели красивата Галена.

„Колкото до мъжете в залата, не съм се заглеждала. Не приемам волейболистите, като мъже за сваляне. Тук в залата ги гледам като отбор. Прави ми впечатление, че са доста сериозни. От друга страна, треньорите са много смешни, поне когато ги гледам отстрани. Първо – много са ядосани, с викане и крясъци всъщност нищо не постигат. Мартин Стоев пък си гризе ноктите, даже и когато не играе неговият отбор, а Александър Попов много обикаля. Той и наставникът на ЛукОйл са може би едни от най-спокойните.”

„Волейболистите, които играят в националния отбор определено изпъкват. Много силно впечатление ми направи чужденецът в ЦСКА – Филип Мейо. Какво ми харесва тук? Емоцията, тръпката, публиката – във всеки един спорт това е най-интересното. Големите обрати, които се случват. А колкото до любимите ми волейболисти си признавам, че съм пристрастна – Стоян Самунев и Теодор Салпаров, колкото до националите – Пламен Константинов”, добави още моделът.