Фъргюсън избира между Бербо, Бензема и Хунтелаар
Фъргюсън избира между Бербо, Бензема и Хунтелаар / Sofia Photo Agency

Английската преса продължава да твърди, че капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов е твърдо в списъка на мениджъра на Манчестър Юнайтед – Сър Алекс Фъргюсън.

Според Manchester Evening News, главните конкуренти на звездата на Тотнъм за място при „червените дяволи” са Клаас Ян Хунтелаар и Карим Бензема. В статията обаче се твърди още, че може би шансовете на Бербатов са малко по-големи, отколкото на играчите на Аякс и Лион, тъй като вече има опит в Премиършип, благодарение на „шпорите”.

„Неговият инертен стил и склонност към необичайните отигравания, непременно биха обогатили атаката на „червените дяволи”, пише още в информацията на английското издание.

Преди няколко дни наставникът на Манчестър Юнайтед обяви, че за началото на новия сезон в Англия, до който остават 38 дни, ще вземе най-вероятно само още един нов футболист. До края на летния трансферен прозорец пък остават още 53 дни.

Бензема също впечатли с изявите си шефовете на Манчестър Юнайтед чрез изявите си в шампионската лига, а преди няколко дни Хунтелаар обяви публично, че мечтата му е да играе на Олд Трафорд.