Фъргюсън: Челси иска да е на нашето място
Фъргюсън: Челси иска да е на нашето място / netinfo
Броени дни преди финала на Шампионската лига в Москва мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви, че неговият тим е в по-добро психическо състояние от Челси след спечелената титла и лондончаните само могат да искат да са на тяхно място.

„Без никакво съмнение, ние сме най-добрият отбор в страната през този сезон и всички играчи на Челси бяха честни и признаха това”, заяви сър Алекс.

„Отиваме в Москва като най-силният отбор във Висшата лига и в страната. Ние сме шампиони и ние не би могло да идем в Москва в по-добро психическо състояние. Мисля, че в Челси знаят, че биха предпочели да са в нашата позиция, отколкото в тяхната.”

„Спечелихме титлата и е разбираемо, че имаше много веселия през изминалата седмица. Имаше големи празненства, докато Челси трябваше да се съвземе от равенството с Болтън и пропуснатия шанс.”

„Това не прави разликата, но би могло. Челси е опитен играч, те имат по-опитни играчи от нас. Самочувствието от спечелената титла и то точно срещу Челси, ще ни помогне в Москва, това не подлежи на съмнение”, каза още Алекс Фъргюсън.