Футболните звезди правят пари и от бельо
Футболните звезди правят пари и от бельо / netinfo

Нерядко звездите от киното, спорта и шоубизнеса се появяват пред своите фенове в доста оскъдно облекло. При това, не винаги тези демонстрации са дело на изкусни папараци.

Голяма част от звездите, които в повечето случаи печелят доста солидни суми от рекламни договори, взимат участие в откровени фотосесии. Точно по тази причина английския таблоид “Сън” направи класация на звездите, които с удоволствие застават пред обективите, за да снимат в реклами на бельо.

В подреждането, съвсем без никаква изненада, подадат Кайли Миноуг, Елизабет Хърли, порнозведата Джордан, Сара Хардинг. Любопитното обаче е появата на няколко мъже в списъка, като двама от тях са действащи футболисти.

Очевидно Дейвид Бекъм и Фреди Люмберг са грабнали сърцата на хиляди фенки след появата си по бельо по страниците на модни списания и билбордове в цял свят.

Полузащитникът на Уест Хем показа завидни физически данни по време на сесията си за боксерките на Келвин Клайн, за което прибра 5 милиона паунда.

Далеч по-внушителна е сумата (20 милиона паунда), която Дейвид Бекъм спечели от няколко снимки по слипове на Армани. Самата реклама предизвика и доста сериозна дискусия, дали мъжествеността му не е била изкуствено уголемена или това са реалните му размери.