Фен на Тулуза дразни ЦСКА
Фен на Тулуза дразни ЦСКА / netinfo
Изненадващо, малко преди контролата на ЦСКА с холандския Камбуур, край тъчлинията на терена се появи мъж, с лилава тениска. Вглеждайки се по-внимателно в нея, от групата на „армейците” забелязаха, че това всъщност е клубен артикул на френския Тулуза.

Някак странно на пръв поглед изглеждаше присъствието на този човек на мач на ЦСКА с подобна фанелка, след като се знае за все още неотшумялата болезнена загуба в последната секунда от Тулуза през миналата есен.

Пресаташето на „червените” Иван Такев реши поне малко да „изравни” резултата, като се приближи до въпросния местен фен и му залепи лепенка с емблемата на ЦСКА. Мнозина окуражиха Такев направо да залепи прословутата червена звезда върху емблемата на Тулуза, но той реши да прояви джентълменство и нагласи двете емблени на равнопоставено ниво.

Облекчението настъпи напълно, когато се оказа, че човекът е от Канада, но неговата приятелка е от Тулуза и това обяснява носенето на подобен тишърт. Последвалият два часа по-късно резултат на терена окончателно доказа, че възраждането на този кошмар за ЦСКА не е на карък и „армейците” не зависят от подобни суеверия.