Daily Star: Бербатов се връща в националния на България
Daily Star: Бербатов се връща в националния на България / Sofia Photo Agency

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов може отново да облече националния екип на страната, твърди английския таблоид Daily Star. Според изданието, голмайсторът на Висшата лига се е надявал отказването от държавния тим да подпомогне кариерата му в клубния отбор, но се е случило точно обратното, затова той вече преосмисля решението си.

В конкуренцията на Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек, Бербатов все по-рядко получава шанс за изява в Манчестър Юнайтед. Затова, твърди Daily Star, нападателят умува дали не е време да се завърне да играе за България.

Вестникът припомня, че Берба не пропуска възможност да се прибере до София, за да наблюдава на живо изявите на „трикольорите“, и е присъствал на евроквалификацията с Англия по-рано този месец.

Daily Star хапливо отбелязва, че евентуално появяване отново с екипа на националния ще донесе поне малко игрови минути за Бербатов този сезон, а и това, че в България всички ще се радват да го видят отново на терена, тъй като определено липсва на селекцията ни.