/ iStock/Getty Images
Динамичният свят, в който живеем, в съчетание с неконтролируемото разпространение на Ковид-19, съпътстващите го здравна и икономическа криза и наложената социална изолация, неминуемо доведоха до дигитализиране на редица услуги и измениха начина, по който взаимодействаме с институциите. Промените в потребителското поведение, нагласи и очаквания не останаха незабелязани от TBI Bank. Като модерна и стремяща се към бързо развитие, но и към устойчивост финансова институция, тя предлага онлайн и мобилни решения за кредитиране на физически лица, малки и средни предприятия.

За да отговори на актуалната действителност, в която потребителите се нуждаят от бърз лесен и безопасен начин да кандидатстват и усвояват кредит без да напускат дома си, TBI Bank предоставя възможност за банков заем изцяло онлайн за суми от 300 до 10 000 лв.

Кандидатстването става само с лична карта и след лесно удостоверяване на самоличността онлайн, без да се изисква поръчители или обезпечение и без посещение на клон на банката. Целият процес се случва на сайта на банката и е достъпен 24/7, което е изключително удобно, тъй като не изисква съобразяване с работното време на офисите. Отговорът за заявката за кредит се получава в рамките на минути до 1 час, а условията са прозрачни и без скрити такси. Превеждането на сумата след одобрение се извършва по удобен за клиента начин, без да е необходимо присъствие в банковия клон.

За още по-голямо улеснение на потребителите, в сайта на TBI Bank има онлайн калкулатор, чрез който все може да изчисли месечната си вноска, след като избере сума и срок за погасяването ѝ, като максималният срок е 48 месеца.
Това помага на потребителя да извърши информиран избор, съобразявайки размера на кредита с вноската, която може да си позволи, без да застраши семейния бюджет.

Всички клиенти на банката могат удобно да следят и управляват кредита си по всяко време и чрез безплатното мобилно приложение TBI Bank App. Чрез него те могат да платят месечната си вноска изцяло през телефона, да получават специални оферти и да имат лесен достъп до допълнителна сума при необходимост.