Красимир Костов
Красимир Костов / Пресцентър ПП
Председателят на партия „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ г-жа Адриана Христова и почетният председател на политическата организация г-н Георги Анастасов ще посетят Шумен в понеделник, 7 октомври.

Те ще представят пред членове, симпатизанти на партията и журналисти аргументите си защо са подкрепили кандидатурата на г-н Красимир Костов за кмет на Шумен. По време на визитата ще бъдат връчени и членски карти на новите членове на партията. Мероприятието ще се проведе от 15.00 ч. в зала „Тича“ на хотел „Шумен“.

Господин Красимир Костов издигнат за кандидат кмет на Шумен от Партия „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ и подкрепен от СПС „Защита“, БНДС „Целокупна България“ и ПП „Социалдемократи“ ще открие предизборната си кампания в понеделник - 7 октомври, от 18.00 ч. в зала „Тича“ на хотел „Шумен“.

Господин Костов ще представи визията си за управление на община Шумен през следващите 4 години, както и листата за общински съветници, която се състои от 41 души професионалисти в своите области, познати за шуменци и доказали се през годините.

Мотото, под което ще протече кампанията и ще залегне в управлението на общината, е „Властта произтича от хората и тя трябва да се върне при тях с грижа“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!