/ Vivacom
Vivacom прави бустерите за скорост за новите Unlimited планове още по-достъпни1. Уникалните за пазара бустери, които предоставят максимална скорост на download за ден или седмица, са с 50% намаление до края на октомври, а бустерът „Двойна скорост Уикенд“ е напълно безплатен.

Така Vivacom дава на новите и настоящите си клиенти пълна свобода да персонализират мобилния си план според собствените си нужди на още по-добра цена.

Само до края на октомври бустерът „MAX скорост за Ден“ се предлага за 1 лев с ДДС. Той е валиден в рамките на 24 часа от момента на активиране, след което отпада автоматично. А с допълнителния пакет „MAX скорост за Седмица“, потребителите получават максимална скорост на мобилния интернет за седем дни само за 5 лева с ДДС. Този пакет е валиден в рамките на 168 часа от момента на активиране, след което отпада автоматично.

Бустерът „Двойна скорост Уикенд“ продължава да е напълно безплатен за клиенти на планове Unlimited 20 и Unlimited 200. С него потребителите получават уникалната възможност да удвояват своята скорост на мобилен интернет всеки уикенд за целия срок на договора без да заплащат допълнителни такси.

Новите бустери се активират бързо и лесно през мобилното приложение My Vivacom и дават възможност на потребителите да сърфират още по-бързо в най-голямата 5G мрежа в България2. С тях Vivacom успешно надгради своето обновено мобилно портфолио, което дава на клиентите още по-високи скорости и роуминг МВ в 13 държави извън ЕС. По този начин потребителите могат сами да избират кога се нуждаят от двойно по-бърза връзка или максимално бърза скорост в зависимост от потребностите си.

Повече информация за новите бустери за скорост можете да намерите ТУК.