/ NOVA
Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA
Калин не спира да унижава прегрешилата си съпруга, но отмъщението все е недостатъчно за неговото наранено достойнство. Отговорността към детето също си казва думата и следователят се притеснява, как истината за Ива би се отразила на сина им. Дълбоко в себе си, Калин сякаш продължава да има чувства към нея, въпреки предателството й. Той се завърта в лабиринт от нарастваща омраза и остатъчна обич и не намира път нито да прости, нито да я зачеркне изцяло от живота си. Уморена от надеждата за прошка, Ива обмисля да се предаде сама в полицията, за да сложи край на униженията вкъщи. Ще има ли смелостта наистина да го направи и как мъжът й ще реагира на този отчаян ход?

След нощта на транзакциите сметките на Арол Холдинг и нейните подкомпании са източени през новия управител Седефчо Кирилов, а милионите са изпратени в офшорки по островите. Фьодор и Райков са бесни – опитват се да разберат, как точно е извършена операцията. Украинецът издава заповед парите му незабавно да бъдат върнати, но по какъв начин може да се случи това?

Каква ще бъде развръзката за Борис и Драго в „Братя“?

Денис е доволен от хитрия ход на своя финансов гений – Радо Андреев. Радо има идея как да процедират от тук нататък, защото е ясно, че се очаква война. Финансистът предлага решение на шефа си и се е подготвил за всичко. Топал има само още една задача за него и тя е свързана със строителната фирма на Велин. Какво е намислил, ще има ли възмездие, или пък напротив – опрощение за него? И кое принуждава бизнесмена да направи обратен завой в плановете за себе си и Лора?

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. в „Братя” по NOVA.