Рангел Вълчанов започна снимки на „А днес накъде?”
Рангел Вълчанов започна снимки на „А днес накъде?” / netinfo

Режисьорът Рангел Вълчанов започна късно снощи снимки на новия си филм „А днес накъде?” в Киноцентъра в Бояна. Лентата е продължение на създадения преди 20 години „А сега накъде?”. Екипът на Вълчанов ще работи предимно в Киноцентъра, само последната сцена ще бъде заснета в Созопол.

През 1988 година Рангел Вълчанов избира 26 студенти от ВИТИЗ, които да изиграят ролите на 26 кандидатстващи във ВИТИЗ момичета и момчета във филма му „А сега накъде?”. Повечето от тях се събраха на снимачната площадка на „А днес накъде?”. Не са били открити само четирима души.

Според появилите си информации една от дамите, отказала да се снима в продължението на „А сега накъде?”, е Дарина Павлова – вдовицата на Илия Павлов. В онези години тя все още е с фамилия Георгиева и играе манекенка във филма на Рангел Вълчанов.

Някои от снималите се във филма "А сега накъде?" вече не практикуват актьорската професията, други от години живеят извън България. Например Стефка Йорданова, която е известен музикант. Йорданова е работила в проекти с “Deep forest”. В България си е и Георги Стайков, познат на зрителите от филма “Вчера”. Той от години живее и работи в Швеция.

Сред звездите в лентата ще са Ани Вълчанова, Чочо Попйорданов, Робин Кафалиев, Николай Урумов. Какво се случва с героите им в новия филм на Рангел Вълчанов от екипа, отказват да разкрият. Истината е, че не знаят и повечето от актьорите. Те признават, че ще работят без сценарий.

Филмът „А днес накъде?” ще бъде готов до края на годината.

Още подробности за него можете да чуете в прикрепения файл от Николай Урумов, Теодор Елмазов, Чочо Попйорданов и Константин Трендафилов