/ NOVA
Потребителите на DIEMA XTRA получават като подарък едномесечен абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA
В празничните месеци Нова Броудкастинг Груп ще изненада с атрактивни подаръци и богато спортно съдържание. През ноември, декември и януари всеки активен потребител на DIEMA XTRA ще получи едномесечен абонамент за стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, за да не пропуска нито секунда от събитията, излъчвани в спортните канали DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2.

Освен да посрещнат празниците с подарени спортни мигове навсякъде и по всяко време, включително при пътувания в рамките на ЕС, спортните фенове ще могат да се включат и в специална игра с атрактивни награди. Всеки с активен абонамент за PLAY DIEMA XTRA към 15 януари, има шанс да бъде сред 12-те късметлии, които ще грабнат 4 LED телевизора, 4 таблета и 4 смартфона. Подробни условия за провеждане на играта можете да намерите на страницата https://diemaxtra.nova.bg/play/xmas.

Футбол, баскетбол, волейбол, бокс и още много качествено спортно съдържание са достъпни за потребителите на предпочитаното мобилно устройство, компютър или телевизор в HD с DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA. С близо 15% повече мачове ще гледат спортните фенове от новия сезон на Висшата лига, след като Нова Броудкастинг Груп придоби правата за футболните срещи от английската Висша лига за следващите 3 сезона от 2019/20 до 2021/22 г. Освен футболните срещи от елитната надпревара, в DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 спортните ентусиасти могат да проследят още: Първа професионална лига, Втора професионална лига, Купата на България, Купата на Футболната асоциация, Купата на Лигата на Англия, Футболната лига на Англия, Купата на Германия, френската Лига 1, Купата на Франция, Купата на Лигата на Франция, волейболната Суперлига, Националната Баскетболна Асоциация (NBA), Лига Ендеса, Формула 1, елитни двубои в професионалния бокс.

Платформата PLAY DIEMA XTRA е достъпна с избрани от Теленор абонаментни планове или като допълнителен пакет за абонатите на мобилния оператор. Приложението е налично за устройства с операционните системи Android и iOS. PLAY DIEMA XTRA е достъпна от всяка точка в България и може да се ползва както през WiFi, така и през мобилна 3G/4G мрежа. Гледайте най-интересните спортни събития на живо в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.