Кера отново изправена пред труден избор, а Симона дава път на нова любов в предстоящите епизоди на сериала
Отвличане, две убийства и неочаквана връзка от миналото ще бъдат част от предстоящите събития в „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA.

От понеделник до сряда от 22.00 ч. зрителите ще станат свидетели на първите действия на Димитър в София, които той ще предприеме, за да върне Марти отново в Царево. Това ще се превърне в пореден кошмар за Кера, която ще се изправи пред дилемата дали отново да избяга или да застане очи в очи със ситуацията.

NOVA

В предстоящите епизоди на сериала ще се стигне до истински екшън, който ще завърши с арест и две убийства. Това ще стане след като Калоян разбере за убийството на работника и типично за неговия характер ще се бори за справедливост. Киро от своя страна ще опита да остане чист и, за да не бъде свързан по никакъв начин със случая, ще вземе крайни решения.

В Царево действията на героите ще бъдат в двете крайности. Бонка ще изпадне в неконтролируема ярост и ще нарани свой близък. Междувременно първите крачки към любовна връзка ще направят Симона и Дичо. „И двамата заслужават ново начало. Симона е прекрасен и слънчев човек, който досега е бил затворен в себе си. В следващите епизоди образът й постепенно ще разцъфне, заради случващото се между нея и Дичо“, сподели в интервю за „Събуди се“ по NOVA актьорът Веселин Анчев, който влиза в ролята на Дичо.

NOVA

„За мен ролята на Симона е изключително трудна. Подкрепата и професионализмът на партньора ми Благовест Благоев, който играе ролята на Димитър, са важни за мен, за да превъзмогна емоционално тези сцени на насилие върху моята героиня“, разкри Петя Бончева.

Двамата с Веселин разказаха лични истории, свързани с една от актуалните теми в сюжетните линии на сериала - домашното насилие, и припомниха за жените, изпаднали в тази ситуация, че има специализирани институции, към които могат да се обърнат за помощ. „Първите крачки са свързани именно със страха и срама. В малките населени места това е огромен проблем, защото в повечето случаи остава заключен между четири стени“, допълни Петя.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook