Ивет Лалова бяга вече 21 години. Прави го винаги с цел и изковава победите си с много мисъл и постоянство. През годините доказва непрекъснато, че за нея забранени територии няма. Сега е насочила погледа си към Европейското първенство в Берлин догодина. В интервю за NOVA Лалова разказва:

Вярвам, че всеки атлет има своя път и своята съдба. Аз се чувствам добре, здрава съм. Преди една-две години имах най-силните сезони в моята кариера и това е смисълът да продължавам. Бягането на 200 м е дисциплината на опита и която е кошмар за повечето спринтьори, защото тренировките за нея са доста по-трудни”.

Ивет Лалова пръска сексапил по бански (СНИМКА)

„Аз намерих късно тази дисциплина и смятам, че това е трябвало да се случи по-рано, защото можех да постигна по-големи успехи. Макар и късно, все пак съм щастлива, че намерих своята дисциплина”, допълва тя.

За снимката си с Юсеин Болт спринтьорката разказа, че е уцелила много неподходящ момент за нея, защото той е трябвало да се концентрира преди важното бягане и не му е било до снимки. Болт дори е отказал на няколко атлети да се снимат с него, но Лалова е имала късмета да го изпрати с прегръдка. 
 

Просто легенда! #LEGEND #UsainBolt #London2017 #iaafworlds #lastrace

Публикувахте от Ivet Lalova в 12 август 2017 г.
"Чувствам се привилегирована и щастлива, че бягах в ерата на такъв голям атлет като него", допълни тя.

Какво още разказа Ивет Лалова пред Лора Крумова - гледайте във видеото.
nova.bg