“Истината за Лили Иванова” излиза на рождения й ден
“Истината за Лили Иванова” излиза на рождения й ден / снимка: DarikNews, Надя Коцева

Биографичната книга “Истината за Лили Иванова” ще излезе на рождения ден на певицата – 24 април. Изданието е на „Сиела” и ще бъде в 100-хиляден тираж.

 

Според певицата, книгата редактирана от Мартин Карбовски, е истинската книга за живота й. Иванова посочи, че не може да допусне, че човек ще предаде приятелството си за 12 лв., визирайки журналиста Исак Гозес, който също смята да издаде биографична книга за естрадната прима.

 

Лили Иванова заяви, че с нея не е съгласуван процесът на написването на книгата на Гозес и тя се издава без нейно разрешение. Екипът на певицата вече е завел съдебен иск срещу него, като претенциите им са за нарушаване на авторското право. Иванова сравни книгата със “справочник” и коментира, че в нея има неточности, както и недостойни неща за хора, с които е работила, и които не е казвала за тях.

 

Лили Иванова призова Исак Гозес да спре издаването й или да я издаде след като на пазара излезе книгата, редактирана от Карбовски.

 

За скандала около „Евровизия” Лили Иванова заяви, че България ще бъде посрамена, ако песента на Красимир Аврамов Illusion ни представя на конкурса.