Тази вечер от 22.30 ч. предстои дългоочакваният финал на първи сезон на криминалната драма „Братя“
Часове преди последния епизод главните герои Калин Врачански и Владимир Михайлов повдигнаха завесата за предстоящата вълнуваща развръзка на сериала.

Войната между главните герои е във финалната си фаза, а зрителите ще видят кой ще излезе победител в нея.

„Зрителите трябва да очакват един достоен за финал последен епизод. Общото между моя персонаж Драго и този на брат ми Борис (Калин Врачански) е в чувствата – и двамата колкото силно обичат, толкова силно и мразят. Също така не умеят да прощават лесно“, разкрива Владимир Михайлов.

„Това което зрителите ще видят е нещо, което изобщо няма да им мине през главата. Каквото и да се случва нашите герои таят още обич един към друг. Винаги каквото и да се случва, те не забравят, това което са преживели и колко близки са били. Каквото и да правят един на друг, нотката на миналото винаги остава“, допълва Калин Врачански.

„Това което ни помага е, че и двамата с Калин имаме братя и в живота. Изпитвал съм го на гърба си – да искам да убия брат си, но понеже го обичам и не  мога. Тази вечер предстои финала на борбата между екранните братя. В предишните епизоди се опитаха да се помирят, но не успяха. В крайна сметка това е финалът на тяхната битка”, споделя Владимир Михайлов.

„За пореден път има обрат във взаимоотношенията между двамата братя. Снимачният процес  беше много динамичен. Бързо и лесно се споихме като екип“, разказва Калин Врачански.

Братя
NOVA

„По време на снимки бях застигнат от заразата и трябваше да ги преустановим за известно време. За щастие, много малко хора от нашия екип имаха среща с вируса. При мен мина леко и съм благодарен за това, но апелирам всеки да се пази“, допълва Владимир Михайлов.

„Моят персонаж Борис е много сложен и разнообразен образ, който за добро или за лошо, изпада в различни ситуации и емоционални състояния. И трябва да се пребори с тях, за да остане жив“, разказва Калин Врачански.

„Аз много харесвам какво Калин направи с героя си, защото без неговата игра и образ, не би се получил и моя. Те са много свързани“, категоричен е Владимир Михайлов.

Не пропускайте разтърсващия финал на „Братя“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.