/ NOVA
Христо Карагьозов търси спасение за сина си в „Св. Анастасия“
Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. Д-р Тасев ще научи за жертвата на Ина и ще се заеме лично с надзорника. Дали лекарската етика ще надделее в саморазправата или гневът ще доведе до необратимото, зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал, от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Ситуацията в болницата ще продължи да се заплита, а доктор Стаменова ще сподели дълбоките си срахове, че Фотев е все още жив. Междувременно доктор Хинова ще се завърне в болницата – появата й ще извади то обувките доктор Мазов, който ще постави ултиматум на Ина Фотева.

Доктор Карагьозов ще прекрачи прага на „Св. Анастасия“, за да се изправи пред едно от ней-сериозните изпитания за един баща. Тежката диагноза на Пепе ще бъде обсъдена с доктор Банков, който ще продължи да търси решение на ситуацията. Въпреки желанието им да избегнат среща, привличането между доктор Карагьозов и сестра Райкова отново ще ги изправи очи в очи.

Доктор Карагьозов
NOVA

Ще потърсят ли отговори на неизречени въпроси? Дали Фотев е причината за поредицата от ситуации в „Св. Анастасия“ или виновникът е друг? – зрителите ще разберат в „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторик до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Кия
NOVA

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.