В първата седмица на Big Brother: Most Wanted около и над една трета от зрителите на възраст 18-49 години отново избират NOVA, като делът на телевизията е с 26% по-голям, спрямо резултата на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Още по-голям е интересът към шоуто сред активното градско население (18-49 години), както и сред по-младите на възраст 18-34 години – съответно с 35% и 45% преднина пред bTV.

дял от зрителите
netinfo

Предаването бележи и силно онлайн присъствие, като за една седмица от старта са регистрирани над 1,3 милиона видео гледания в канала на Big Brother: Most Wanted в NOVA PLAY, Vbox7.com и по време на лайвстрийма в Nova.bg.

Най-търсените звезди в България вече една седмица съжителстват под покрива на най-известната Къща, а противниковите лагери се оформиха още при старта на предаването. И въпреки противоречията помежду си, като истински опитни играчи те завършиха успешно първата си седмична мисия. Един от шестимата номинирани ще напусне Big Brother: Most Wanted тази вечер от 20.00 ч. на живо само по NOVA.