Антония Велева
Антония Велева / netinfo
Антония Велева поема поста Търговски директор на Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. От 11 май 2017 година тя отговаря за продажбите и бизнес отношенията на най-голямата дигитална медийна и технологична компания в България.

Антония Велева има над 15-годишен професионален опит в управлението на технологиите и продажбите на дигитален бизнес на гръцкия пазар. Работила е в международни компании, сред които са Eurisco (основен представител на Double Click за Гърция), Fortune, Digitalcosystems EMEA, Adweb. Част е от екипа, създал първата програматик среда в Гърция, работи за компанията - ексклузивен представител на Adobe Media Optimizer, която сполучливо въвежда първите за Гърция cross media форми на рекламни кампании, съчетаващи едновременно закупуване и оптимизация на социални медии, premium display, мобилни версии и search кампании. Магистър-инженер по телекомуникации, завършила е и „Управление на малки и средни предприятия”.

„Щастлива съм, че след повече от 15 години се завръщам в България и ще имам уникалната възможност да работя с най-добрите експерти на дигиталния пазар в страната”, споделя Антония Велева по повод присъединяването си към Нетинфо.

„Радваме се, че успяхме да привлечем в екипа си топ експерт от три пъти по-големия гръцки онлайн пазар и съм сигурен, че Антония, от позицията си на Търговски директор на Нетинфо, ще допринесе с експертизата си за бързо разрастващото се портфолио на компанията”, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо.

Ирина Поррузиан продължава да работи за развитието на търговските взаимоотношения на Нетинфо с клиенти и партньори като Мениджър Продажби.