Астрологията може да ни каже дали сме закрилници за нашите близки и обичани хора. От Edna.bg ни разкриват зодиите, които винаги ще ви защитят.

Телец

Представителите на Телец могат да бъдат хедонисти, но след като разберат собствените си инстинкти и навици, са способни да проявяват безкрайна любов и закрила към другите. Независимо дали става въпрос за материални притежания или за любими хора, вие можете и ще направите всичко възможно, за да защитите и опазите това, което ви принадлежи по право.

Лъв

Лъвове, вие сте лоялни и сърдечни, особено когато става въпрос за вашите приятели и семейство, и ще се възползвате от всяка възможност да ги защитите. В края на краищата, вие сте управлявани от Слънцето и по същия начин намирате смисъл в това да защитавате живота на другите.

Везни

Везни, вие сте защитници на мира. Правите всичко по силите си, за да предпазите другите, и използвате философията си за справедливост като средство да поддържате всичко в равновесие. Има причина Везните да са представени от везните на справедливостта. В определен смисъл везните са и знакът на защитата.

Скорпион

Емоциите ви са една от най-важните части от вас, Скорпион, и бихте обърнали света, за да защитите сърцето си. Почти невъзможно някога да опознаете напълно един Скорпион. Това е така, защото вие приемате уязвимостта сериозно и сте много избирателни по отношение на това кого допускате до себе си. Защитата ви се състои в това да предпазвате сърцето и енергията си, както и сърцето на най-близките ви.
 
Edna.bg