Новият месец предлага нови изживявания, които да помним за цял живот. Макар и в доста по-различна ситуация, любовта е нещото, което ще ни спаси, колкото и клиширано да звучи. Няма да излъжем, ако кажем, че когато сме с половинка, всичко около нас изглежда доста по-различно.

Да, проблеми винаги и във всяко отношение ще има, но e най-хубаво, когато имаш рамо, на което да се опреш. Ако все още не сте срещнали любовта, то не се отчайвайте, защото сродната ви душа ще се появи скоро, особено за няколко зодиакални знака. Зодиите, които вероятно ще срещнат своята половинка през месец ноември, вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Телец

Казват, че старата любов ръжда не хваща и този месец ще го разберете с пълна сила. Човек от вашето минало се завръща, за да промени представите ви за любовта из основи.
 

Риби

Ще се радвате на пълна хармония в любовта. Онези, които са обвързани ще осъзнаят, че са готови за следващата по-сериозна крачка, а необвързаните ще открият човек, който си струва.

Дева

Този месец се очертава като доста емоционален и то ще го запомните с приятни любовни емоции и изненади. Ще има човек, който непрестанно ще ви засвидетелства внимание и обич и ще сте на седмото небе.