/ NOVA
Грешка на рапъра Павел лиши Дръзките от победа
 Отлично представяне на дамите Силвия, Анджела, Виктория и Пелипенко помогна на Силните да спечелят най-желаната територия в “Игри на волята” - Резиденцията. Въпреки голямото изоставане през по-голямата част от битката, Зелените показаха сила, концентрация и огромно желание за победа, а рисковият мениджър Караолис доказа своите способности на финалния пъзел.

Дебют на Арената за Дръзките направи бившето попълнение за Силните - Калоян, който заедно със своите съплеменници осигури комфортна преднина на музикалния артист Павел. Забавяне от страна на рапъра обаче донесе второто място и Стопанството на Сините.

Игри на волята
NOVA

Отборът на Храбрите, които са и най-малобройното племе в екстремното риалити, не успя да построи правилно своята стратегия, а липсата на добра комуникация между съплеменниците отреди на Червените нова седмица на лишения, този път на Брега на отчаянието.

Игри на волята
NOVA

Обрати за участниците имаше и извън Арената. Главният стратег на Дръзките Гешев реши да обърне гръб на досегашните си съюзници Павел, Магдалена и Микяй, а нова коалиция между тримата е на път да провали плановете на строителния инженер за бъдеща игра с новодошлата Анита.
Утре в приключенското предаване предстои вълнуваща капитанска битка, а един от тримата лидери на племената ще се прости с мечтата за победа и голямата награда от 100 000 лв.

Игри на волята
NOVA

Гледайте следващия епизод на “Игри на волята” във вторник, 22 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Игри на волята“ 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити „След Игрите можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.