/ NOVA
Водеща на дигиталната поредица е риалити звездата Елена Сергова

Най-обсъжданото риалити в българския ефир Big Brother има своя първи официален подкаст - “Голямата сестра”. В онлайн поредицата ще гостуват най-интересните участници от новия сезон на култовото предаване веднага щом напуснат Къщата. Премиерният епизод вече е наличен в официалните канали на “Голямата сестра” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Гост е първият отпаднал участник - плейбоят Николай.

В “Голямата сестра” Николай разказва за отношенията си с шармантната Ивонне Тихина, за най-трудните моменти в Къщата, дава отговор и на десетките момичета, публикували чатове с него в ТикТок. В гостуването той за първи път научи за тайния агент в къщата - Петър, а реакцията му ще изненада мнозина.

Водеща на подкаста “Голямата сестра” е риалити звездата Елена Сергова. Освен че е участвала в риалити, Елена има опит и като редактор на терен. Тя ще говори с участниците за всичко, което вълнува зрителите, и заедно с тях ще анализира участието им във формата.

Новият сезон на Big Brother даде заявка за иновативност още от стартовите си епизоди. Освен, че за първи път има подкаст, с онлайн гласуване беше избран един от съквартирантите в Къщата - младият бизнесмен Георги Трифонов. Публиката вече има и “свой човек” в Къщата. Това е барманът Петър, който влезе в ролята на агент “Енигма”. Той се ръководи от волята на зрителите и ходовете му се определят чрез гласуване в приложението NOVA PLAY.

Днес, 14 октомври, предстои и първото ексклузивно излъчване в NOVA PLAY на живо от Къщата на Big Brother. Зрителите ще могат да наблюдават каква специална задача ще получат съквартирантите от 16:00 ч.

Гледайте Big Brother от вторник до петък от 22:00 ч. и в събота от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня