Асен Блатечки е един от най-известните български актьори и определено има много неща, с които да се гордее. Успешна кариера в киното и театъра, редица роли в престижни продукции, желан мъж и горд татко на красива дъщеря.

Само преди дни Катерина, дъщерята на Блатечки, сподели очарователен кадър със своя знаменит татко. От текста, а и от облеклото на красавицата, става ясно, че тя е абитуриентка. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:

Същата снимка е споделил и Асен, който е написал: "На тати момичето".

Самата Катерина завърши престижна езикова гимназия в София. Красавицата носи името на майка си - режисьорката Катерина Горанова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На тати момичето ❤️ @kateto_blatechki

A post shared by Asen Blatechki (@asenblatechky) on


В коментарите всички поздравяват наследницата на Блатечки, а той от своя страна благодари на всички, изпратили мили пожелания.

За специалния повод младата дама е заложила на елегантната рокля в прасковен цвят.  Роклята е от тюл, който е блести, а горната част на тоалета е обсипана с нежни бродерии. 

Блатечки не е изневерил на своя стил. Той е заложил на светла ленена риза, чиито ръкави е навил нагоре, дънки и бели кецове, които завършват визията.

В интервюта, колкото и малко да са те, Катерина е определяла Асен Блатечки като добър баща.

Междувременно ви разказахме, че половинката на Асен, Диляна Попова, е на морско приключение в Приморско, където се радва на приятелската компания на актьора Калин Врачански.