Великолепната владетелка в блестящо бяло
Великолепната владетелка в блестящо бяло / Guliver/Getty Images

Принц Фелипе вече официално е новият крал на Испания. Съпругата му Летисия е също владетелка, съобщава електронния сайт на списание Gala. Принцесата на Астурия избра да приеме новата си роля, облечена цялата в бяло.

Тя стои до съпруга си горда и развълнувана. Летисия, родена Ортис Рокасолано, става кралица на Испания от момента, когато Фелипе, екс принцът на Астурия, положи клетва.

Във военната си униформа, кралят изглежда перфектно. До него Летисия - като истинска модерна кралица - сияе, облечена в чисто бяло. Елегантен и изискан, тоалетът й е сътворен от любимия й дизайнер Фелипе Варела. Силуетът й е композиран от леко манто, асорти с рокля от бял креп с яка, богато избродирана с кристали, рубини и аметисти, допълнени от мъниста от кехлибар и кремави микроперли.

Великолепната владетелка в блестящо бяло
netinfo
Елегантни обувки в телесен цвят, подписани от Магрит (традиционна испанска марка), която определено се радва на вниманието на коронованите особи, допълват тоалета на новата кралица. Облеклото й несъмнено е избрано с голямо внимание, като се има предвид, че белият цвят е един от любимите й. По време на годежа си през 2003 Летисия също беше облечена в бяло.
Великолепната владетелка в блестящо бяло
netinfo
Ако кралицата на Испания е заложила на блестящо бялото, в деня на коронацията нейните дъщери са облечени в подобни на нейната рокля, но в пастелни тонове. 8-годишната Леонор, която е вече принцеса на Астурия и наследничка на испанския престол, е прелестна в бледорозовата си рокля. 7-годишната инфанта София носи същия модел рокля, но в светлосин цвят.
Великолепната владетелка в блестящо бяло
netinfo
Прическата на Летисия е много семпла, със свободно падащи на рамената коси. Сред кичурите й се забелязва деликатна плитчица, очертаваща контура на лицето й. Детайл, който кралицата споделя с дъщеря си София. И който вероятно ще се превърне в запазена марка на бъдещите кралици на Испания.

Източник: БТА

Великолепната владетелка в блестящо бяло
netinfo