/ ThinkStock/Getty Images
Скучаещи домакини в режим на самоизолация лансираха нов тренд - изхвърлянето на боклука, преоблечени като принцеси, с тиари и бални рокли, пише в "Мирър".
Стартът на кампанията беше даден от австралийката Даниел Аскю. Тя кръсти тренда Bin Isolation Outings /в разширен превод "изхвърляне на боклука в изолация".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taking the buns out in style. #binisolationoutings #isolation #itsbenfun #fuckyoucovid19

A post shared by Michelle Watkins (@watkinsnz) on


Предизвикателството се състои в това дамите да облекат най-елегантните си скъпарски тоалети при единственото си излизане навън - когато изхвърлят кофата с боклук в контейнера.
Даниел, която живее в австралийския щат Куинсланд, пусна своя снимка, облечена като Елза от анимацията на Дисни "Замръзналото кралство". Тя се беше издокарала с ефирна светлосиня рокля и тиара на главата.
Екстравагантният пример на австралийката бързо беше възприет от нейни последователки в мрежата с най-неочаквани резултати. Дами се устремиха към контейнерите с бални, вечерни и булчински рокли от най-висок клас, направиха го и мъжете, а във Фейсбук беше основана специална група. Тя вече наброява 215 хиляди фенки.
БТА