Устата с премиера във VIP Dance
Устата с премиера във VIP Dance / снимкa: Нова телевизия

Седмица преди големия финал в ожесточената танцувалната надпревара във VIP Dance останаха само пет отбора, след като на елиминациите в петък отпадна тиймът на Деян Донков и Кристина Милева.

„Намразих състезанията заради VIP Dance", беше коментарът на Нешка Робева заради изравнените сили на отборите. И въпреки признанието на журито, че всеки от останалите в надпреварата отбори заслужава титлата „Най-любими танцьори на България", с оценките те си ще определят кои ще са финалистите в шоуто.

На крачка от финала, зрителите ще научат в понеделник коя е най-голямата победа до сега на всяка от звездите във VIP Dance. Дали златните медали или семейството ще поставят на първо място олипийските ни шампиони ще разберем утре.

Лесно ли е да се бориш, когато никой не вярва, че ще достигнеш до финала, ще споделят Боби Турбото и Мария Силвестър. Победа ли е признанието, че участваш за да спечелиш, когато всички твърдят, че са само заради шоуто ще разкаже отборът на Райна и Фери. И трудно ли е след 25 години отново да вдигнеш публиката на крака, при това състезавайки се с 20-годишни, ще сподели Анелия Раленкова.

Специален гост в предаването в понеделник ще е Устата, а зрителите на Нова телевизия първи ще видят неговия нов клип.