Уитни Хюстън планирала да се омъжи отново за Боби Браун
Уитни Хюстън планирала да се омъжи отново за Боби Браун / снимка: Robert Wallace/ WENN.com, Reuters

Уитни Хюстън планирала да се омъжи отново за Боби Браун, съобщават британски медии.

48-годишната певица, която беше открита мъртва във ваната на хотелската си стая в Бевърли Хилс на 11 февруари, искала да се събере отново с бившия си съпруг 14 години след развода им. Писателят Дерик Хендспайк, който написал книга за Браун, твърди, че двамата с Уитни се събрали само няколко седмици преди смъртта й и се надявали да се оженят отново в присъствието на единствената си дъщеря Боби Кристина.

"Те планираха малка сватба в присъствието само на дъщеря им Криси", разкри Хендспайк пред британския таблоид "Сън". Уитни, която имаше връзка с актьора Еди Мърфи през 80-те години на миналия век, изживяваше бурна любов с рапъра Рей Джи след развода си с Браун през 2007 г.

Междувременно представител на дъщерята на Хюстън и Браун опроверга слуховете, че тя е сгодена за "осиновения" си брат Ник Гордън, предава БГНЕС. Те се засилиха, след като Боби беше заснета с блестящ пръстен на безименния пръст на лявата си ръка. "Боби Кристина не е сгодена, тя просто носи пръстена на майка си", съобщи говорителят й пред британския в. "Дейли Мейл".

Ник беше осиновен от Уитни преди 10 години, след като баща му беше изпратен в затвора, въпреки, че тя така и не стана официално негов родител.