Има жени, които са истински фурии в кухнята. Те готвят страхотно, салатите им изглеждат като нещо излязло от гурме ресторант, десертите им са шедьоври, домовете им са под конец, всичко има своето място и винаги блести от чистота.

Има и жени, които не се интересуват чак толкова много от тези неща. За тях домакинската работа е по-скоро досадна, отколкото приятна и винаги е по-добре да се поръча храна за вкъщи, отколкото да се загубят 3 часа в готвене на нещо, което след това няма никакъв вкус.

Жените не са това, което бяха. Мъжете също

Не може да сме добри във всичко и няма идеални хора. По същата логика няма и идеални домакини, но има няколко зодии, които биха искали да избягат с писъци от всяка домакинска работа. Тя просто не е за тях. Ето кои са те:

Скорпион  

Огнените Скорпиони нямат място в кухнята, защото като нищо ще направят пожар, но не и пържоли. Изисканите ресторанти са тяхното любимо място и винаги знаят кои са най-добрите места, които правят доставка до вкъщи.

жена
Thinkstockphotos

Лъв

Лъвиците обичат да се грижат за външния си вид и за тях не е приоритет номер едно да имат подреден и излъскан дом. Важното е външността им да е на ниво и да бъде представителна, всичко друго се оправя с малко повече време и желание.

Трите кралици сред зодиите (ВИДЕО/СНИМКИ)

Дева  

Девите са истински кокетки от класа, които никога не биха пренебрегнали себе си заради баналното готвене и почистване. Да, те обичат да са перфектни във всичко, но просто ще отлагат тази работа до последния възможен момент.

жена
Thinkstockphotos


И още:

Мъжете остават завинаги с жените от тези три зодии (ВИДЕО)

По-малко секс за мъжете, които вършат домакинска работа?

Кога мъжете ще се нагърбят с повечето домакински задължения?

81% от българите считат, че жената трябва да е домакиня вкъщи

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук