Робин Райт
Робин Райт / Gulliver/Getty Images
Актрисата Робин Райт се омъжи за Клеман Жироде, мениджър за отношенията с ВИП клиенти в "Сен Лоран", съобщи Контактмюзик.
 
Френският Vogue пише, че церемонията е била в тесен кръг в петък, във Франция. Актрисата е настоявала тя да е скромна. Информацията не е потвърдена официално нито от Робин Райт, нито от Клеман Жироде, но дъщерята на актрисата Дилън Пен публикува в Instagram видео от сватбено тържество във Франция.
 

Weddin vibes 🎉🎉🎉💃

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

Двойката пазеше любовта си далече от любопитните погледи, но почитателите на актрисата заподозряха годеж още миналата година, когато видяха пръстен на ръката ѝ.
Робин Райт беше омъжена за холивудската звезда Шон Пен от 1996 г. до 2010 г. Те имат две деца - Дилън на 27 години и Хопър - на 25.

Топ 10 на най-високоплатените красавици от малкия екран (СНИМКИ)
 
Актрисата неведнъж е казвала, че разводът за нея е бил "опустошителен". След раздялата си с Шон Пен тя имаше връзка с актьора Бен Фостър, но двамата се разделиха през 2015 г.

Робин Райт и Бен Фостър се разделиха

Робин Райт неотдавна сподели, че е била изненадана от обвиненията в сексуален тормоз срещу колегата ѝ от Къща от карти Кевин Спейси
Робин Райт неотдавна сподели, че е била изненадана от обвиненията в сексуален тормоз срещу колегата ѝ от „Къща от карти“ Кевин Спейси Gulliver/Getty Images

Робин Райт неотдавна сподели, че е била изненадана от обвиненията в сексуален тормоз срещу колегата ѝ от сериала "Къща от карти" Кевин Спейси. Тя обаче призна, че са общували само на снимачната площадка. "Наистина не го познавам като човек. Познавах невероятния професионалист", обясни тя. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА