Стейси Кийблър се омъжи за бизнесмен, може би чака и дете
Стейси Кийблър се омъжи за бизнесмен, може би чака и дете / Guliver/Getty Images

Бившата кечистка и настояща телевизионна звезда Стейси Кийблър се омъжи тайно за бизнесмена Джаред Побре.

"Моето щастие е неописуемо", сподели бившата приятелка на холивудската звезда Джордж Клуни пред списание People. "Бракът е най-добрата връзка между любовта и приятелството. Това означава да отдадеш цялата си вяра и доверие на човек, когото смяташ за сродната си душа. Някой, който има същите интереси като твоите, някой избран специално за теб, който да ти помогне да израснеш и да бъде твоята сродна душа. Джаред е всичко това за мен", сподели щастливата младоженка.

Само дни след тайната венчавка, която се състояла на плаж в Мексико, започнаха упорити слухове, че блондинката е бременна. Засега обаче младоженците нито потвърждават, нито отричат новината.

Интересно е, че нито една от снимките от сватбата, изтекли в интернет, не показва Стейси в цял ръст, отбелязва БГНЕС.

Въпреки че сватбата дойде като изненада за близките и семейството на звездата, се предполага че двойката е планирала тайното събитие около месец преди това.

"И двамата искахме нашият "най-любовен ден" да бъде много специален, интимен и само за нас. Сватбата ни беше смесица от романтика, спокойствие, природна красота и завладяваща любов", разказа Стейси.

Бившата кечистка Стейси Кийблър стана световно известна покрай 2-годишната си връзка с Джордж Клуни. Двамата се разделиха през юли 2013 година.

Стейси и Джаред са приятели от почти пет години, но започнаха да излизат миналия септември, малко след раздялата на Стейси с вечния ерген на Холивуд.

Стейси Кийблър се омъжи за бизнесмен може би чака и дете
netinfo