Снаха на Сакскобургготски хваната пред хотел с Хю Грант
Снаха на Сакскобургготски хваната пред хотел с Хю Грант / вестник „Daily Mail”

Една от снахите на бившия премиер Симеон Сакскобургготски Росарио беше изловена на излизане от лондонски хотел в компанията на световноизвестния актьор Хю Грант. Темата е водеща за английския вестник „Daily Mail”. Изданието припомня, че Росарио е жена на принц Кирил Сакскобургготски, а за Хю Грант отбелязва, че е популярен с подобни скандални връзки.

В сайта на вестник „Daily Mail” са публикувани скандалните снимки, на които ясно се вижда как принцеса Росарио и Хю Грант излизат от лондонския хотел „Claridges”. Според изданието принцесата и актьорът първо са били на вечеря в хотела, след това на бар извън него и по-късно отново са се върнали в хотела.

„Daily Mail” отбелязва, че Росарио поразително прилича на бившата приятелка на Грант, Джемайма Кхан, с която той се раздели в началото на миналата година.

Снахата на Симеон Сакскобургготски Росарио винаги е била определяна за една от най-елегантните и красиви жени в Европа. Омъжена е за принц Кирил от 18 години. Те имат три деца – две дъщери и един син.

Актьорът Хю Грант пък непрекъснато се замесва в подобни скандални любовни истории. През 1995 година той беше арестуван, след като го хванаха в собствената му кола с проститутка.

Пресаташето на семейство Сакскобургготски Галя Дичева коментира пред Дарик радио информацията така: Росарио и Хю Грант са приятели повече от 15 години. Когато Росарио работеше за Валентино, като негов говорител, имаше възможността да се запознае с много холивудски звезди. Хю Грант е един от тях. Още Лиз Хърли, Гуинет Полтроу. Впоследствие те си станаха много, много близки. Между другото тази история не е от седмица или година. Тя е от поне 10 години, защото много пъти досега са ги засичали заедно. Пресата много пишеше, че Росарио била сватовница. Но каквото и да пишеше, те си останаха приятели.