/ Gulliver/Getty Images
Дуейн Джонсън "Скалата" използвал огромните си мускули, когато бил принуден да изкърти електрическата порта на имението си с голи ръце, за да не закъснее за снимачната площадка, съобщи телевизия Скай.

Дуейн Джонсън и семейството му прекарали COVID-19

В публикация в Instagram, заедно със снимка на портата, лежаща на земята, холивудската звезда обясни, че буря причинила прекъсване на електрозахранването, което означавало, че портата на дома му няма да се отвори.

Той пише, че въпреки това трябвало да отиде на работа. Опасявайки се, че "стотици" членове на екипа, работещи по филма на DC Comics "Black Adam," ще го чакат, след като му било казано, че на техника ще му отнеме 45 минути за да пристигне, той буквално взел нещата в свои ръце.

Скалата оглави класацията на „Форбс“ за най-високоплатени актьори

„Блъснах, дръпнах и изтръгнах портата“, казва Скалата. „Изтръгнах я изцяло от тухлената стена, скъсах хидравликата и я хвърлих на тревата. Екипът по сигурността ми посрещна техника и заварчика след около час по-късно - и те очевидно не могли да повярват, и също толкова били уплашени как съм я изтръгнал.“

Той завършва поста си, като каза, че тогава вече бил "готов да бъде BLACK ADAM". Филмът трябва да излезе по кината в края на следващата година.
БГНЕС