/ Gulliver/Getty Images
Шарън Стоун даде рядко интервю на колежката си Дрю Баримор за нейното нов токшоу.

Шарън Стоун обяви началото на модната седмица в Париж с видеопослание (ВИДЕО)

62-годишната Стоун призна, че за да получи ролята на съблазнителната красавица Катрин Трамал в „Първичен инстинкт”, съзнателно е взела решение да се снима гола за Playboy.

Актрисата сподели също, че дори на младини винаги е постъпвала повече стратегически, а не импулсивно. „Реших да се снимам специално за Playboy, защото исках да получа роля във филма „Първичен инстинкт”.

Шарън Стоун призна кой неин екранен партньор е бил най-добър в целувките (СНИМКИ)

Макар че тогава изобщо не си представях какво той ще ми донесе. Аз наистина мислих, че това е подходяща роля за мен, и знаех какво да направя, за да я получа”, разказа Стоун.

Ролята й донесе имиджа на секс символ, милиони поклонници и звезден статут, който й позволи да се снима и в други прочули се филми, например в „Казино”, където неин партньор бе Роберт Де Ниро.

Но Шарън и Дрю обсъдиха и личния живот. Като майка на три деца, Стоун призна, че изобщо не се интересува от романтични отношения. „Спрях със срещите, защото смятам хората са неискрени и незаслужаващи моето време.

Харесва ми повече да прекарвам времето си сама или с децата и приятелите. Просто чувствам, че не ми трябва още едно дете, не искам неискреност, не искам игри. Не знам дори как да го кажа, за да прозвучи правилно”, каза Шарън.

Баримор се съгласи с гостенката си и сподели, че чувства същото. Наскоро актрисата сама призна, че не желае да се омъжва още веднъж. „Имам наистина добри приятели мъже, но когато нещата стиган до емоционална зрелост в отношенията, чувствам, че мъжете и жените се намират на различни равнища”, добави Шарън.

Шарън Стоун не се възприемала като секс символ (СНИМКИ)

Актрисата сподели пред Дрю, че се старае да внуши тази мисъл и на своите синове: 20-годишният Роън Джоузеф Бронштейн, 15-годишният Лърд Уон Стоун и 14-годишния Куин Кели Стоун.

„Понякога те тримата влизат в моята стая, започват някакъв мъжки разговор, а щом ме забележат, казват: „Не трябва да обсъждаме това пред мама”. И аз отговарям: „Вие не трябва да обсъждате това и един пред друг”.

Хайде, да поговорим за това. В света има определени страхове, които изпитват момчетата и мъжете, защото съществува неправилното разбиране за силата и за мъжествеността.

Затова се опитвам да науча моите момчета, че представите за силен и важен, които излъчват мъжете, може да бъдат изцяло неправилни и е възможно да не се окажат полезни дори в отношенията помежду им”, разказа Шарън Стоун. 
БГНЕС