Шарън Стоун
Шарън Стоун / Gulliver/Getty Images
Шарън Стоун сподели дълбокото си разочарование от хората, които продължават да пренебрегват световната пандемия и не спазват елементарините изисквания за хигиена, дистанция и също така - носене на предпазни маски.

Актрисата сподели в Инстаграм, че сестра ѝ Кели се е разболяла от Covid-19. Тя сподели, че Кели е с много слаба имунна система.

Голяма част от публикацията на Стоун, е насочена именно към хората, които не носят предпазни маски, когато са на едно или друго обществено място, на което носенето им се изисква задължително (градски транспорт, магазини, институции, аптеки, болнични заведения и т.н.). Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 
"Някой от вас, хора, които не носите маски, е отговорен за това. Имунната ѝ система не функционира, ходила е единствено до аптеката. В района, където живее няма масово тестване. Тестват те само, ако имаш симптоми. След това чакаш пет дни за резултатите. Бихте ли стояли в тази стая напълно сами?", пиша актрисата към снимката горе.

Шарън Стоун завършва обръщението си с призив - носете маските си!

62-годишната актриса сподели също кадър на сестра ѝ Кели и съпруга ѝ, които са се оттеглили по-рано в щата Монтана, с надеждата да избегнат голямото струпване на хора и възможност да се разболеят.