/ netinfo
Американската кралица в тениса Серина Уилямс разкри, че тя и годеникът й Алексис Оханян са решили да се запишат на пренатални курсове преди раждането на отрочето си. Новината 35-годишната звезда в спорта съобщи в ефира на австралийския телевизионен сутрешен блок "Сънрайз".

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на



"Ще го направим заедно. Вече се вълнуваме, това е нещо ново и за двама ни. Ще бъде невероятно изживяване", коментира Серина бъдещото си обучение. Тя добави, че нарочно с годеника й са избрали да се присъединят към курсовете за бъдещи родители само месец преди раждането, за да може познанията и уменията им да влязат директно в употреба.

Серина Уилямс е гола и откровена за Vanity Fair (СНИМКИ)

Въпреки това обаче не всичко върви гладко за тенис шампионката, която призна по-рано тази седмица, че въобще не може да спи. Тя дори се обърна към близо 9-те милиона свои последователи в "Туитър" в търсене на съвет как да се справи с обръщането си в леглото през нощта.

@vanityfair texture #annielebowitz Must read article. Link in bio

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на



През април бременността на американската тенисистка Серина Уилямс стана новина, след като тя сподели снимка в социалната мрежа „Snapchat“, с която подсказа очакваното щастливо събитие. По-късно обаче звездата разкри, че го е направила без да иска, докато се е опитвала да запази кадъра за лична употреба. Тя се бе опитала да изтрие снимката, но последователите й в социалната мрежа бяха по-бързи и вече бяха разпространили новината.

@benstiller stiller Sorry, White. Average Joes for life! And that goes for both of us. Omaze.com/Joe

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на



През май носителката на 23 титли от Големия шлем пък разказа, че е разбрала за бременността си само два дни преди старта на Откритото първенство на Австралия. Интересното е, че именно Уилямс спечели Аустрелиън Оупън, побеждавайки на финала сестра си Винъс. След спечелването на трофея тя стана и рекордьорка при мъжете и жените за най-много титли от Мелбърн – 7.
 
БГНЕС