Кралицата на тенис корта Серина Уилямс, която е в напреднала бременност, засне предизвикателна фотосесия за списание Vanity Fair.

Уилямс позира напълно гола за корицата на изданието, а снимките са дело на фотографа на звездите Ани Лейбовиц. В интервю за Vanity Fair Серина Уилямс разкри подробности около началото на любовта ѝ с основателя на платформата Reddit Алексис Оханян.

Обсебената от бебета публика и бременните звезди (СНИМКИ)

Двамата за първи път се видели в ресторант в Рим. Алексис седнал на маса, съседна до тази на Серина и компанията ѝ, макар че ресторантът бил празен.

От масата на тенисистката някой се пошегувал, че е видял плъх, в опит да накара Оханян да се премести. Той обаче най-невъзмутимо отговорил, че в Бруклин е виждал достатъчно плъхове, така че това не го притеснява.

Явно думите му са впечатлили Уилямс, която го поканила на своята маса, след което между тях пламнала искрата на любовта. Серина Уилямс и Алексис Оханян се сгодиха през декември 2016 година. През април тенис звездата обяви, че е бременна.

Серина е на 35 години. Тя е носителка на 22 титли от турнири за Големия шлем и на общо 71 титли от престижни тенис турнири. Спечелила е близо 81 милиона долара, откакто дебютира в тениса през 1997 г. Серина сега е на второ място в тенис ранглистата. Тя е по-малката от двете сестри Уилямс. 33-годишният Алексис Оханиян е генерален директор на Reddit и е основател на няколко интернет сайта.
БТА