Руска мениджърка дърпа конците на Марая Кери
Руска мениджърка дърпа конците на Марая Кери / Guliver/Getty Images

Руска мениджърка "дърпа конците" на Марая Кери, твърдят близки до звездата, цитирани от британски медии. Певицата наела импресариото Стела Булочников миналата година след като смело уволни част от екипа си.

Родената в Русия Булочников има визитка на телевизионен продуцент. Като част от екипа на Марая тя е придобила огромно влияние върху звездата и двете са станали неразделни, твърдят източниците.

Марая Кери сбъдна детската си мечта - звезда на Алеята на славата

В профила си в Instagram рускинята се опитва като "Жена. Майка. Продуцент. Огнехвъргачка. Руски диктаторка. Безстрашна. Момиче от Бруклин".

Преди да се превърне в "руската диктаторка" на Марая Кери Булочников е работила като продуцент и сценарист в различни риалити и музикални телевизионни програми. Тя стои зад популярните програми "Divas", "I Love the ‘80s" и други в музикалния канал VH1. Работила е със звезди като Шер, рапъра ТиАй, Парис Хилтън и други.

"Стела е далеч от понятието мениджър. Тя е телевизионен продуцент. Тя дърпа конците и Марая прави, каквото й каже", твърди източник на клюкарския сайт "Пейджсикс".

Марая Кери - звезда в документално риалити

Стела вече е уредила подписа на Марая Кери върху сделка за участието й в специална риалити програма. Предаването ще представлява поглед зад кулисите на предстоящия живот и концертни изяви на певицата в Лас Вегас.

Според хора от екипа на Кери идеята не е добра, а руската мениджърка се опитва да постигне собствен звезден статут. "Стела е тази, която иска да е риалити звезда. Това всъщност ще е нейното шоу, което винаги е искала. Тя иска да е човека от списанията", не крие неодобрението си източникът на клюкарския сайт.

Източник: БГНЕС