Рита Ора ще се снима в две продължения на 50 нюанса сиво
Рита Ора ще се снима в две продължения на 50 нюанса сиво / Guliver/Getty Images

Британската певица от албански произход Рита Ора ще се снима в две продължения на филма "Петдесет нюанса сиво" (Fifty Shades of Grey) по еротичния бестселър на писателката Е Л Джеймс, съобщи Контактмюзик.

Снимки от премиерата на "Петдесет нюанса сиво" на филмовия фестивал Берлинале вижте тук

В лентата 23-годишната изпълнителка на хита How We Do се превъплъти в образа на Мия Грей, сестрата на централния мъжки персонаж Крисчън Грей.

Джейми Дорнан не се бил отказал от „50 нюанса в сиво"

Рита Ора ще се завърне в ролята в две продължения на филма, въпреки че режисьорката Сам Тейлър-Джонсън се отказа от проекта заради спорове с авторката Е Л Джеймс.

Сам Тейлър-Джонсън окончателно се отказа от "50 нюанса сиво"

За участието на Рита Ора в двете продължения става ясно от имейли между изпълнителния директор на "Сони пикчърс" Ейми Паскал, холивудската агенция за таланти CAA и американския агент на певицата Франклин Лат, появили се на сайта Уикилийкс.

Уикилийкс публикува архивите на Сони пикчърс

Рита Ора получи критики за ролята си в "Петдесет нюанса сиво", защото екранното й време е едва 90 секунди. Блондинката обаче побърза да защити изявата си, заявявайки, че тя открива пред нея пътя към други филмови проекти.

Рита Ора била затрупана с предложения да се снима във филми

Източник от обкръжението на Рита Ора наскоро разкри, че певицата мечтае за кариера на холивудска актриса, припомня изданието.

Източник: БТА