/ Gulliver/Getty Images
Певицата Рита Ора е поканила Лиъм Пейн да се присъедини към нея на церемонията за наградите БРИТ за дуетно изпълнение на съвместното им парче "For You" от саундтрака към филма "Петдесет нюанса освободени", съобщи Контактмюзик.
 
Рита Ора ще пее на церемонията за наградите БРИТ
 

Ора, която е сред предварително оповестените изпълнители за шоуто, е отправила поканата към Пейн в сесия с въпроси и отговори в Twitter. "Хей, Лиъм, какво ще кажеш да се присъединиш към мен на сцената на наградите БРИТ", е написала певицата два дни преди церемонията.

Последвалият незабавно отговор на Лиъм Пейн гласи: "Здравей, Рита! Мисля, че мога да го направя. Ще се видим на сцената".
 
Певицата Рита Ора се готви да се снима в британски филм

Рита Ора и Лиъм Пейн не са единствените, които ще се представят с дуетно изпълнение на наградното шоу. Друг предварително оповестен изпълнител - Раг ен Боун Ман, е поканил към него да се присъедини певицата Джорджа Смит - тазгодишната носителка на отличието "Изборът на критиците".

Смит казва, че поканата на Раг ен Боун Ман я е направила изключително щастлива и за нея ще бъде чест да подели сцената с този "невероятен талант".
 

Рита Ора - певицата, която спечели 3,7 млн. долара без нито една собствена песен

Междувременно вътрешен източник е разкрил за в. "Сън", че мегазвездата на хип-хопа Кендрик Ламар също ще пее на церемонията, което ще допринесе много за разнообразяването й. Сред предварително обявените изпълнители са също Ед Шийран, Сам Смит, Стормзи и "Фу файтърс", припомня изданието.
 

Наградите БРИТ ще бъдат раздадени на 21 февруари на церемония в "02 Арина" в Лондон. С най-много номинации - пет на брой, за отличията, смятани за британския еквивалент на наградите "Грами", е певицата Дуа Липа.
БТА