Рита Ора
Рита Ора / Guliver/Getty Images
Певицата Рита Ора има приходи от над 3,7 милиона щатски долара за 2016 г., въпреки че не е издала и една песен, съобщи Контактмюзик.

Звездата на 26 години не е пускала нов запис от хита си Poison през 2015 г. Тя обаче поддържа приходите си благодарение на рекламната си дейност за различни брандове, включително "Адидас" и "Кока-кола", както и на появата си в два филма от поредицата "Петдесет нюанса".

Тъмни тайни изплуват в еротичния „50 нюанса по-тъмно“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Рита Ора подготвя дългоочаквания си втори албум, но числата показват, че фирмата й "Ора мулти сървисис" е покачила активите си от 2,5 до 5,5 милиона щатски долара, докато "Ора лайв" имаше печалба близо 874 хиляди щатски долара до края на април 2016 г.

Рита Ора
Рита Ора Guliver/Getty Images

Певицата издаде дебютния си албум "Ора" през август 2012 г. Тя призна, че "отчаяно" иска да представи новата си музика през септември миналата година.

Рита Ора се появи с неузнаваемо лице (СНИМКИ)

"Тя е много истинска - истински инструменти, правдоподобни текстове. Пораснах не само като личност, а и като жена. Хората ще го видят", сподели тя.

Рита Ора подписа договор с "Атлантик рекърдс" миналата година. Попитана какво феновете могат да очакват от новия й албум, тя отговори, че никога не се е чувствала по-свободна, отколкото сега.

Рита Ора внeсе съдебен иск срещу Джей Зи

"В него става въпрос за всичко - от това какво е да си бежанец, тръгването ми от Косово и живота в Лондон", добави звездата.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА