/ Gulliver/Getty Images
Певицата Рита Ора се присъедини към изпълнителите, които ще пеят от сцената на наградите БРИТ на 21 февруари, съобщи Контактмюзик.

Звездата, която наскоро си сътрудничи с Лиъм Пейн за песента "For You" от саундтрака на "Петдесет нюанса освободени", е потвърдила, че ще участва в шоуто в лондонската "О2 Арина".

Певицата Рита Ора се готви да се снима в британски филм

Други нейни колеги, които бяха обявени предварително, са Раг ен Боун Ман, Ед Шийран, Сам Смит, Стормзи и групата "Фу файтърс". "За мен е голяма чест да пея на наградите БРИТ тази година. Като британски музикант това винаги е било моя мечта и съм повече от развълнувана", каза Рита.

Само по хавлия и кърпа на главата: Рита Ора на червения килим на MTV (СНИМКИ)

"Наградите БРИТ отбелязват най-големите истории на успеха в музиката през последните 12 месеца, а Рита имаше невероятна година", заяви изпълнителният директор на "Сони мюзик Великобритания и Ирландия" Джейсън Айли.

"Тя е една от най-вълнуващите британски творци за своето поколение. Толкова ми е приятно да я приветствам на сцената на наградите и очаквам с нетърпение онова, което със сигурност ще бъде един от най-ярките моменти на вечерта", посочва той.

Рита Ора - певицата, която спечели 3,7 млн. долара без нито една собствена песен
 
БТА