Рене Зелуегър
Рене Зелуегър / Gulliver/Getty Images
Актрисата Рене Зелуегър сподели, че се е почувствала отговорна да пресъздаде образа на покойната холивудска икона Джуди Гарланд възможно най-автентично във филма "Джуди", представен на кинофестивала в Торонто и аплодиран възторжено от публиката, предаде Ройтерс.
 
"Джуди" на режисьора Рупърт Гулд проследява период от живота, в който екранната легенда се бори със здравословни проблеми. Гарланд умира на 47-годишна възраст в Лондон през 1969 г. от случайна свръхдоза лекарства.

Рене Зелуегър
Gulliver/Getty Images

По време на снимките за продукцията Рене Зелуегър, известна като методова актриса, остава в ролята на Джуди Гарланд дори след заснемането на сцените, което дава възможност на останалите членове на актьорския състав да се потопят в света на холивудската икона. Фин Уитрок, който играе петия и последен съпруг на Гарланд, Мики Дийн, споделя, че когато е видял за първи път Зелуегър в образ, не е могъл да я познае.
 
Превъплъщението на Рене Зелуегър като Джуди Гарланд получи положителни отзиви от фестивалната публика и критика. "Рене е идеална, защото е страхотна актриса, но освен това пее, забавна е и има голямо сърце", не пести похвалите си и режисьорът Рупърт Гулд. Филмът "Джуди" излиза на екран в САЩ на 27 септември.

Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

Едни от най-добрите отзиви в кариерата си като актриса получи и певицата Дженифър Лопес, която изпълнява ролята на стриптийзьорката ветеранка Рамона в представения на кинофестивала в Торонто филм "Да свалиш Уолстрийт". Компания на Лопес на пилона и в схемата за източване на пари от брокери на "Уолстрийт" правят Констанс Ву, Кеке Палмър, Лили Райнхарт, Карди Би, съобщи Асошиейтед прес. Филмът "Да свалиш Уолстрийт" на режисьорката Лорийн Скафария излиза на екран в САЩ на 13 септември.
 
С всяка следваща роля актьорът Даниъл Радклиф все повече се отдалечава от образа, направил го известен - на момчето магьосник Хари Потър, отбеляза Франс прес. Поредното различно превъплъщение на 30-годишния британец е във филма "Guns Akimbo" на режисьора Джейсън Лий Хаудън, представен предпремиерно на кинофестивала в Торонто.

Даниъл Радклиф
Gulliver/Getty Images

В продукцията Даниъл Радклиф играе обикновен млад мъж, чийто живот се преобръща наопаки, когато се оказва в ролята на съвременен гладиатор в смъртоносна игра, снимана за потребители на интернет сайт със склонност към насилие.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА