/ Gulliver/Getty Images
Ливърпул спечели купата, след като надделя с 2:0 срещу Тотнъм
Английският футболен отбор Ливърпул спечели с 2:0 финала на Шампионската лига срещу Тотнъм, предаде АП. Мохамед Салах даде преднина на Ливърпул във втората минута от двубоя с гол от дузпа, а резервата Дивок Ориги отбеляза второто попадение за победителите в 88-ата минута на мача.

Gulliver/Getty Images

Ливърпул печели Шампионската лига, след като миналата година загуби на финала на турнира от Реал Мадрид с 3:1. Тотнъм загуби първия си финал в историята на турнира, отбелязва АП. Вниманието от мача обаче открадна разголена млада дама, която се появи на терена. Секси блондинката нахлу на терена по време на първото полувреме на финала в Шампионската лига между Тотнъм и Ливърпул. Телевизионните камери не показаха жената, но фотографи разпространиха нейни снимки.
  Секси блондинка смути футболен финал (СНИМКИ)

Двубоят бе спрян за кратко, докато дамата бъде изведена от стюардите.
  Малко по-късно се разбра, че това е Кинси Волански - популярна актриса и фотомодел. Тя е гадже на Виталий Здоровецкий - също познат като нарушител от подобен тип, който дори има забрана да посещава спортни събития. Блондинката бе облечена с бански с неговото име.

Gulliver/Getty Images


Кинси Волански е популярен модел, работи в САЩ. Снимала се е за издания като "Sports Illustrated", FHM и Maxim. Популярна е и в YouTube. Партньорът й Витали Здоровецки също е известен в социалните мрежи, като в YouTube има 10 милиона абонати и около 2 милиона в Instagram.
 
Кинси нахлу на терена, облечена с впит бански, на който бе изписано "Vitaly Uncensored" - името на сайта, който е собственост на гаджето й.

БТА, Gong.bg